5 Easy Facts About prefabrik ev modelleri Described

Wiki Article

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Ayrıca, prefabrik evlerin bazı bölgelerde yerel inşaat standartlarına uygun olması zor olabilir.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında sixteen dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik ev alırken; evin ihtiyaçlarınıza ve yaşadvertığınız bölgenin iklimine uygun olduğundan emin olunmalıdır. İnşaat kalitesinin iyi olduğundan ve kullanılan malzemelerin dayanıklı olduğundan emin olunmalıdır.

Günümüzdeki yüksek maliyetli betonarme evlerin yanı sıra uygun fiyatları ile bütçenizi koruyor ve aynı zamanda da hayalinizdeki eve sahip olmanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda tekirdağ prefabrik ev modelleri depreme karşı dayanıklı olması da tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Üretimdeki lower edilmiş işçilik ve malzeme israfının bulunmaması villa prefabrik ev fiyatlarına doğrudan yansır. Aynı zamanda fabrika makine sistemi konutun üretim süresini de hızlandırır. Prefabrik villa fiyatları zamandan da tasarrufla kazandırır.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Prefabrik ev fiyatları kırklareli prefabrik ev standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel edirne prefabrik müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler kırklareli prefabrik ev modelleri ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte 2 katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing tekirdağ prefabrik ev bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Report this wiki page